Intresse

Jo så har intresset för min blogg ökat på både gott och ont, jag har fått en del intressanta mail där folk att jag ska stoppa upp mina nazist stövlar i arslet, och tydligen växa upp. Jag skulle även klippa mig och skaffa mig ett job.

Jo då mina kära oliksinnande, jag har klippt mig bara för er ära men jobbet får vänta, istället tänkte jag förklara det ni vägrar förstå vad jag vill och frågar er om det är så farligt.

Jag vill ha folklig gemenskap och det innebär ganska kortfattat att jag vill att alla svenskar ska känna en samhöriget med varandra, att dem ska känna att vi är svenskar, vi delar samma historia, samma kultur och har samma blod.
Detta är en grundtanke i den nationalsocialistiska idéen, och om man inte har denna folkligagemenskapen så får man en svag nation då de som inte känner sig samhöriga med svenskarna kommer att söka sig till egna grupper och enbart att försöka förbättra deras intressen och alltså inte de svenska. Sen om en hel nation är indeleta i egna grupper som bara försöker förbättra sina egna intressen och inte de svenska så blir nationen överflödig och kan styckas upp i mindre delar, men också försvinna helt.  Jag anser att genom invandring förstör man denna folklighet som egentligen bara vill göra det bästa för Sverige. Men rätta mig om jag har fel, brottsligheten har ökat drastiskt och jag tror inte det är för att svenskar blir mer och mer kriminella ju längre tiden går. Så för att säga det på ett politiskt okorrekt sätt är att en ökad invandring ger upphov till en ökad brottslighet.

Fel eller rätt....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0