Jag räknar timmar.

I sorg gick han in i duschen där han lät det porlande vattnet löpa längs hans rygg och ansikte. Den renande och lugnande effekten tog längre än normalt att komma till honom och han såg med bitterhet på vattnet som rann längs koppen ner i avloppet. Han sträckte ut handen från duschen och släkte lampan, han var nu i total mörker och lät mörkret omsluta honom, bli honom och släppa löss den styrka som finns inom honom. För där i mörkret så kände han sig trygg, han såg inte den värld som härjade utanför ej heller uppfattade han den framtid som kommer forma hans liv. Han borde vara lycklig och det är han, men denna man har två själar i en kropp och nu var det ett byte inom honom. Han tänkte större än på sina egna egoistiska tankar som gav honom lycka, istället tänkte han på det land han bor i och det folk han tillhör, han tänkte på deras framtid. Där valet står mellan privatisering och smått etnomasochism eller stor etnomasochism. För att tala klarspråk, det ser inte ljust ut nu och har inte gjort det på flera år.

Han ökade värmen på duschen och kände smärtan mot axlarna som fick honom att glömma diskussionen med en ung man. Men istället för att ignorera den ska vi ta upp den.

Mannen:
Sverigedemokraterna är äckliga.

Mediadrev:
Varför?

Mannen:
För att de är rasister....

Mediadrev:
Vad gör dom till rasister?

Mannen:
Om man kollar tillbaka till historien så är det nationalsocialister som byggde upp partiet och styr det nu, de har en ledare som har blivit dömd för både misshandel och hustrumisshandel.

Mediadrev:
Men om man kollar tillbaka på alla parti så verkar de idag att alla har rötter inom den rasism som du pratar om. Där Socialdemokraterna var väldigt glada för att Sverige var etnisk homogent et cetera.

Mannen:
Men du kan ju inte ta upp någonting som hände för mer än ett decennium. För t.ex tjugo år sedan så var homosexualitet klassat som en sjukdom i Sverige.

Mediadrev:
Men du fick ju göra detta när du skulle beskriva sambandet mellan rasism och Sverigedemokraterna för mig.

(En tredje person bryter in och tror han vet hur jag står både politiskt och filosofiskt där jag tvärt avbryter och nämner att han vet inget om vad jag tror och tycker.)

Mannen:
Är du nationalsocialist?

Mediadrev:
Jag ser inte vad det skulle vara relevant att veta för dig. Men skulle det vara något fel?

Mannen:
Dom förordnat att människor är olika mycket värda, och har dödat flera miljoner människor.

Mediadrev:
Så är inte människor olika mycket värda? Är du lika mycket värd som den man som våldtar unga flickor och torterar dom? Är knarkaren lika mycket värd som singelmamman som jobbar på två jobb för att kunna leva med sina barn?

Mannen:
Vilken politisk ideologi tycker du är bäst?

Mediadrev:
Alla har sina brister men kommunism är en fin tanke men dock så måste jag nog säga en form av nationalsocialism men skulle inte vilja påstå att någon är bättre än någon annan då det handlar om vilka mål man vill uppnå.

Mannen:
Vilka mål vill du uppnå och vad är bra inom kommunism?

Mediadrev:
Jag vill uppnå att svenskarna och Sverige kan leva i trygghet där de frodas i självständighet. Jag vill ta bort de så kallade friheter som förtrycker den intelligenta massan och införa ett system där de som är bäst lämpade ska styra på olika positioner i samhället.

Kommunismen är en intressant tankegång där den går mot en sorts idealism men jag även jag vet att i praktiken så är tanken onåbar.

Mannen:
Kommunism grundar sig på att alla ska äga allt, gemensamt ägande av allt.

Mediadrev:
Nja, du måste ju definiera kommunism då de finns många olika inritktningar. Jag har själv mött flera som anses att klasserna ska vändas där arbetarklassen ska bli överklassen och vice versa. Enligt mig är kommunismen en materalistisk ideologi där man kämpar för arbetarklassens vilkor till att få mer "saker".

Mannen:
Nej, kommunism grundar sig på gemensamt ägande.

Mediadrev:
Har du läst det kommunistiska manifestet?

Mannen:
Ja delar av det.

(Jag småskrattar)

Varför skrattar du? Det är dålig stil och elakt.

Mediadrev:
Du måste ju läsa hela för att förstå det.

(En tids tystnad)

Var i politiken hör du hemma?

Mannen:
Jag är väl socialist och humanist. Skulle aldrig rösta på borgarna.

Mediadrev:
Ja det är inte lätt nu då du har två onda ting att välja mellan. Borgarna vill privatisera och bekämpa den sorts socialism som du antagligen står för. Men Mona Sahlin hatar allt svenskt fast hon vill leda Sverige.

Mannen:
Det gör hon inte alls.

Mediadrev:
Hon har sagt att hon hatar allt genuint svenskt.

Mannen:
Jag såg dig som en smart person men just nu sjönk du långt ner. Du måste vara källkritisk (skratt)

Mediadrev:
Var det inte elakt att skratta åt andra? Vilka källor tror du på så jag kan bevisa det? Wikipedia? Expressen?

Mannen: Nej bara ibland av Expressen.

Mediadrev:
Varför bara ibland? Du kanske bara tror på den när den bekräftar din världsbild men när artiklar och slutsatser kommer utanför de ramarna så är de lögn.

Mannen:
Nej det tror jag inte.

Mediadrev:
Jag ska inte demolera din värld, god natt.Varför kan han aldrig låta en diskussion vara? Varför kan han helt enkelt inte bara ignorera vad han hör och försöka vara tyst då denna märkliga skara han lever mitt bland aldrig kommer förstå eller tycka som honom.


I skapandet av det perfekta samhället så måste man misslyckas fatalt några gånger innan man inser vad som är bäst. Men det som oroar mig är hur många gånger ska vi tillåta oss att misslyckas med samma sak?

Kommentarer
Postat av: Vaevictis

En person av ditt interlekt tordes väl förstå att efter en livstid av metapolitisk vänster/liberal indoktrinering, så är det helt enkelt kört för somliga;)

Fortsätt på den inslagna stilen i ditt bloggande!

Mvh /Vaevictis

2007-12-04 @ 18:31:00
URL: http://vaevictis.blogg.se
Postat av: Mediadrev

Vaevictis:
Jo det är sant, men jag blir så bitter när jag ser unga människor som har potential endast tänka på ena hållet.
Jag hoppas fortvarande någonstans i mitt inre att människor ska öppna ögonen och börja se.

Tack Vaevictis och jag ber även dig att fortsätta med ditt lysnade bloggande.

2007-12-05 @ 00:22:27
URL: http://mediadrev.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0