Det värsta man kan vara.

Idag tänkte jag ta upp det värsta man kan vara i det svenska samhälle, trevlig läsning!

Ranking 1-5 , ett är värst och fem mindre bra.

5

Anti Feminist:


I några år nu har medierna och regeringen försökt att få fram en bild av att vi svenskar och framför allt vi svenska män är grymma kvinnokränkare. Dom publicerar fakta såsom att kvinnor tjänar 80% mindre än vad männen gör och jag som alltid har varit kritiskt till sådana siffror som tidningen ljuger fram såg snabbt var bluffen låg. Idag så har många valt sig att inte kalla sig feminister och fler Anti-feminister för att motverka saker som feminism innebär dessa saker är :

  • Könskvotering, det innebär att man väljer in kvinnor förre män just för att få en jämn majoritet i jobb och dylikt. Alltså man diskriminerar män med bättre kunskap och fler meriter till ett jobb som går till en kvinna istället, detta kan också skapa inkompetens på företag och dylikt även så kan detta kännas kränkande mot kompetensa kvinnor som inte får den bekräftning p.g.a kvotering.
  • Diskriminering, feminism mål är på papper att man vill ha en diskriminering av kvinnor men istället så skapar feminism en diskriminering mot män.
  • Manshat, när kvinnor får höra ständigt att dom är sämre än män av medier och regeringen och att dom måste reagera så skapar dom ett hat mot män. Kolla FI t.ex.
"FI beslutade vidare att män enbart får bestå av högst en fjärdedel av styrelsen. Nu är det helt plötsligt okey att diskriminera. Partiet valde till och med att avslå Stina Bengs motion att skriva in att FI vänder sig till både män och kvinnor som vill krossa patriarkatet."

En annan myt som denna feminism har skapat är att vi män tjänar mer än kvinnor närmare 20% mer, men det dom glömmer att nämna i dessa undersökningar är följande saker:
  • arbetstid
  • utbildning
  • ålder
  • erfarenhet
  • befattning
  • arbetsplats
Så minskar procenten till 2%[KÄLLA], låter inte så farligt gör det? Men nu kanske ni har någon annan punkt att rättfärdiga feminism kanske det är partervåld?

"Trots det visar alla undersökningar som vänder sig till båda könen, och där man alltså frågar ifall man misshandlat eller misshandlats, att det är ungefär lika vanligt att kvinnor misshandlar sin partner som att män gör det. Det finns alltså en stor underrapportering av partnermisshandel som drabbar män." [KÄLLA]

Att vara anti-feminism är inte farligt utan en självklarhet om man vill ha delade rättigheter för båda könen.

4.

Homofob:

Nu när det är pride och allt vad det heter så är Homofobi ett högt ämne att tala om, de flesta homosexuella känner sig missanpassad i vårt samhälle och skyller allt de kan på oss straighta för att vi inte tillåter olikheter och diskriminerar homosexulla för saker som att vissa företag inte vill sponsra pride i år.

"Ikea valde förra året att sponsra Pride-festivalen. Då var temat mångfald och Ikea kände att de passade in i sammanhanget. I år är tema idrott och Ikea ansåg sig ha mindre gemensamt med detta tema varför de avstod från att annonsera."

"? I utlandet vågar Volvo, H&M och Ikea att rikta marknadsföringen till homosexuella. Men ju högre upp i ledningsgruppen du kommer desto mer homofobi möts du av. Här i Sverige fegar ledningen ut, säger Lahne till Resumé." [KÄLLA]

Alltså så är IKEA homofober för att dom inte vill sponsra pride detta år då man har valt tema sport. Sist jag kollade så var inte IKEA något sport företag eller ville bli förknippad som något sådant. Då känns det kanske meningslöst att sponsra ett evenemang för sport. Eller? Men för att fortsätta rundturen så vill nu RFSL (Homorörelsen) att man ska ha vigslar för homosexuella alltså att homosexuella ska få gifta sig i kyrkan, varför måste dom ha detta då kyrkan är väldigt emot homosexulla och detta måste ses som en provokation mot den kristna tron och alla kristna. Jag kan förstå att homosexulla vill gifta sig borgligt men inte kyrkligt , ända anledning jag kan tänka mig är att dom är egoister och vill tysta kyrkans rättigheter.

3.

Anitsemit:

Sedan andra världskriget har judarna försökt att framställa sig som de ända människor man ska få tycka synd om, det är ju så otroligt synd om judarna för att 3000år sedan så hatade folk dom och det är fortvarande idag folk som hatar judar. Och för 62 år sedan så påstår man att sex miljoner judar dog under andra världskriget detta som helst utan vetenskaplig grund. [KÄLLA] Och eftersom de flesta medieägarna är judar så har anitsemit fått ett väldigt stort intresse där även staten går på tidningarnas linje och tycker just synd om judar. Men vem hatar inte folk som ser dig som ett äckligt djur som förtjänar att dö? Jag skulle nog göra det, du då? Nu kanske det ser ut som om att jag antyder att alla judar hatar andra människor, detta är fel då jag vill bara påstå att troende sinoister hatar oss för att vi är icke-judar. Står det inte i en av deras heliga rullar att vi icke-judar har samlag med kor? Att ifall man lånar pengar av oss så behöver man inte lämna dessa tillbaka. Ja undra varför det finns ett hat mot judar........

2.

Rasist:

Nu kommer vi till plats nummer två! Rasist, detta häcklade ord har förlorat sin innebörd genom årtider, vet du vad rasist betyder? Det är det ingen som vet! Eftersom gränserna för vad som är rasistiskt suddas ut och görs om hela tiden. Ibland räcker det att man älskar Sverige eller att man tycker vi har för hög invandring. För att vara rasist i detta samhälle så myste man uppfylla vissa krav, dessa krav är :

  • Älska Sverige
  • Tycka invandringen är för hög
  • Anse att invandrare är mer brottsbenägna än svenskar.
Om du vill bli kallad rasist så är dessa tre saker du ska dyrka högre än något annat. Fast att punkt två och tre kan stämma faktamässigt (punkt tre stämmer faktamässigt) så är det förbjudet att yttra sig om det då det är rasistiskt!

1.

Nazist:

Att bli kallad nazist är det värsta du kan bli kallad i detta samhälle och det tordes se som en självklarhet då nazism innefattar enligt de "kunniga" punkt 5-2. Just nu så tror de flesta runt om i vårt avlånga land att nazister eller nationalsocialister hatar andra folk, detta kunde inte vara mer fel då även Adolf Hitler skrev i ett brev att han var fri från allt rasligt hat.

""Till Bormann, 13 februari 1945:
Jag lovar dig att jag är helt fri från allt rasligt hat. Det är, hur som helst, inte önskvärt att en ras beblandar sig med andra raser. Förutom ett fåtal omotiverade framgångar, som jag är beredd att erkänna, så har systematisk hybridisering aldrig producerat goda resultat. Dess begär att förbli renrasig är ett bevis på en ras vitalitet och goda hälsa. Stolthet över ens egen ras ? och det betyder inte förakt för andra raser ? är också en normal och hälsosam uppfattning. Jag har aldrig uppfattat kineserna eller japanerna som underlägsna oss. De tillhör uråldriga civilisationer, och jag erkänner gärna att deras föregångna historia är överlägsen vår. De har rätten att vara stolta över sitt förflutna, precis som vi har rätten att vara stolta över den civilisation vi tillhör. Jag tror i sanning att ju ståndaktigare kineserna och japanerna är i sin rasliga stolthet, desto lättare kommer jag finna det att komma överens med dem.

Adolf Hitler"

Detta måste komma som en chock ifrån de flesta politisk korrekta varelser i vårt land och det ända fråga jag har till er är vad nationalsocialism (nazism) har för politiska åsikter. Vet du det? Försök inte påstå mord och sådant för det har ingen politisk idealogi.

Over and out



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0