Ny dag passerar

Ny dag har passerat det har varit trögt om ämnen. Lite snabb topics vad som har hänt;

Nord Ireland , partierna har gått med på att sammarbete och det bådar gott med att konflikten kan börja mot sitt slut.

Riksdagspartierna försöker fortvarande sätta demokratisk valda Sverigedemokraterna ur spel.

Slut på det relevanta....

Idag så hade tydligen Elin stängt av min väckarklocka så jag försov mig och till slut sjukanmälde mig, visste det kändes lite dåligt att göra det. Och jävligt taskigt mot Alex, vilket som inte är bra men jag ska ha en vit vecka nästa vecka.
Robin lämnade mig denna helg igen vilket var lite elakt, men Danne var kvar och det var skönt. Vi kollade på film och spelade lite CS, det var ganska skoj han börjar lära sig lite nu.

Samtal med Liam

"Yeah the bible is fake but its writing of men for men, so I think its more guidelines how to live.. But i also think that the myth s and the "facts" that the bible and stuff like that is based on can be true but of corse they are so mutch worse in the bible then it was.."

"the bible was made to answer questions that they didnt know the answers to"

"ah but they didint have so mutch wisedom, so they answered them in their way but today we can see its different or can be different"

"they just made up answers with the little knowledge they had, so i think its quite stupid for people to follow the word of the Bible, you can use it as inspiration, and hope and belif. But to live your life by a book which was written by fools thousands of years ago is pointless"

"i belive in Evil - people are Evil, whos fault that is Gods or the Devils im, but either way Gods loosing isnt he

"in a way yes.."

"theres about 98% of this world which is just pure shit and Evil, if thats the work of the devil then God is failing us. If its the work of God then - hes failing us again"

image3

Vad är kärlek?

image2


Vad är kärlek?

I årahundraden har människor försökt förstå vad kärlek är. Det finns inga riktiga eller en helt korrekt översättning eller förklaring till vad kärlek är. Men mina vänner det jag nu ska berätta för eder är inte bara vad kärlek är utan varför vi "älskar".

För att förklara själva ordet kärlek så måste vi anta och tycka att kärlek är en känsla. För att om kärlek inte är en känsla vad är då kärlek? Man kan känna kärlek men det kan också försvinna. Precis som vilken känsla som helst, och de flesta känslor kan också eller är behov. Då behov ofta är något omedvetet som vi behöver anser jag att kärlek också är ett behov, men inte ett omedvetet behov.

Nu när kärlek är ett behov är det också något vi behöver. Och eftersom vi inte behöver saker hela tiden, så är också det att man blir kär en tillfällighet, en underbar tillfällighet men fortvarande en tillfällighet. Men om man kan lära att kontrollera behovet kärlek så kan man också välja personer som man tycker om eller personer som man tycker är lämpliga.

Efter ni har läst mina resonomang så låter det som om kärlek inte är något speciellt, det är fel. Eftersom kärlek är ett behov så innebär det att kärlek är viktigt. Att man måste älska för att behovet kräver det.

Och därför kommer vi alltid och fortsätta att älska men inte bara en person utan flera olika och kanske flera samtidigt under hela livet. Det är det som är så underbart med behovet kärlek , om man slutar att älska så kommer behovet att åter vakna och man kommer att älska någon igen.

Lyckliga tillflykt

Vad ska jag skriva? Vad ska JAG skriva?
Jag kan alltid berätta om alla orättvisor som händer i vårt land, jag kan alltid berätta hur media sprider lögner och försöker få er att tänka det dem vill. Men istället kommer jag denna gång att skriva om ett lyckligt ställe, där jag söker min tillflykt när världen känns tung och svår. När kampen känns långt borta när vänner inte ser.

Min lyckliga tillflykt

jag vill till skogen på sommaren och bara vara där...
känna naturen känna ensamheten se solen gå ner ,
höra ljudet av löven och alla djur, känna vinden och blickarna av träden

och jag vill till skogarna vid småland och skånes gräns där kullarna och skogarna går i hop
där bäcken forsar oförhindrat av städernas utbredning,
oförhindrat av det hemska som händer i vårt land, där vill jag vara nu.
Där åker jag i min fantasi och minne för att blott för mig själv att må bättre och
bli starkare inombords när kampen är hård

Dock vill jag även tillägna detta till två personer en levande och en avliden.

Gråkappan

Utan dig skulle det aldrig ha hänt, utan dig skulle ingen få sett.
Du kämpade med hela ditt hjärta, du lyssnade på dig själv
till dig vi öro i skuld till dig vi har allt att tacka för det som skulle komma
Ingen annan än du skulle ha lyckats, det kostade dig dit liv då du kämpade
inte i strid utan i fred och säkrade existensen av det vi har idag
av det vi måste bygga på . Jag är dig tacksamm och
anser att du har blivit behandlat utan ära och omnämns aldrig tillräckligt
för mig är du fortvarande kung.

Acoo

Var skulle jag vara utan dig? Du är så dyr så att det inte finns : )
Min bästa vän, allt har jag delat med dig, tillsammans har du
och jag gått genom det mesta, sett det mesta. Mycket av våra
liv återstå och jag ser fram emot att tillbringa delar av min tid med
dig, då jag även inser att vi står för ett vägskäl och jag kommer aldrig
för någon sekund att tro att du väljer den väg som leder mot fördärv och
svek mot vårt land, du ska veta att jag vill förskona dig mot det som händer
mig och mina vänner här. Men dock har jag även kvalen av det som jag ser utanför
detta land som har förändrats och ja, vi är icke det antal jag önskar att vi var, därför
måste även jag inse att du någon gång kommer att lämna den skyddande box där
jag med all min kraft har försökt att placera dig. Snart är det sommar då är det du och jag
på vår camping runda med en glass i hand.,
Du min broder i detta liv vi delar mer än tid och gemenskap vår jord och vårt folk är det
som gjorde detta möjligt, så jag hälsar dig på vägen och vet att du någon gång skall komma."Sen när har svenskar varit diskriminerade på något sätt?"

"Sen när har svenskar varit diskriminerade på något sätt?"

Då enligt denna parafrag som man kan se i mitt förra inlägg ska man främja kulturer och då även svensk kultur.

Jag citiera en skolbok om invandring som är godkänd av staten
" Många menar att vi inte har råd att ta emot så många flyktingar i Sverige och att våra arbetstillfällen i Sverige är hotade.
(ganska logiskt då vi tar in fler och fler invandrare och skappar mindre jobb till svenskar) Det finns även folk som menar att den svenska kulturen och den svenska särarten är hotad! Är det så? Är det inte istället tvärtom? - Att vi får ett berikat mångkulturelt samhälle, med nya ideer som hjälper Sverige att utvecklas mer?"

Då denna skolbok och den svenska staten tydligen vill är att man ska späda ut den svenska kulturen, men då främjer man inte den och låter den utvecklas själv. istället ska tycker dem att vi ska ha en soppa av fler olika kulturen en så kallad multikultisoppa. Då detta är redan bevisat att vi inte främjer den svenska kulturen och då borde detta vara ett solklart lagbrott.
Då kan jag även passa på att citerar vår statsminister Fredrik Reinfeldt när han besökte en skola i Ronna, " Ursvenskt är bara barberi"
Då inte det uttalandet heller främjar den svenska kulturen och verkar snarare som ett hets mot de svenskar som tror på en stark svensk kultur och kan nästan ses som hets mot folkgrupp.

Det främjer inte svensk kultur. Och alltså diskriminerar det som har med svenskar att göra.

Men då nu på senare tid har vi ganska bra exempel på hur svenskar har diskriminerats vid arbetstillfällen. Då polisen nu vill ha mest invandrare och kvinnor så har de som inte klar svenskproven som har varit invandrare ändå fått gå vidare i polisutbuldningen och då får svenskar som har klarat proven stå över utbuldningen. VIll ni ha en polis som talar dålig svenska? Det vill inte jag.

Då kan vi ta ett unikt exempel där dessa två flickor fick ersättning för att dem vägrades komma in på en skola de hade sökt fast dem hade tillräckligt höga intagningspoäng fick dem stå tillbaka mot invandrare som inte hade fullt ut så höga poäng. Dessa flickor fick ersättning i form av pengar, men det år av utbildningen kan man aldrig betala tillbaka.


Nu kan jag även passa på vad MIN skolbok säger om själa rasister som är öppna.
Jag citerar
" Man går klädda i amerikanska arméjackor och militärkängor, deras rakade huvuden har sitt ursprung i England och deras favoritmusik brukar ofta vara "heavy metal". De har nazistiska hakkors tatuerade på kroppen och ropar Sieg Heil, som en hyllning till historiens värsta folkmördare, Adolf Hilter (de som skrev boken verkar inte känna till Stalin,Lenin eller Mao)
Liksom många andra svenska ungdomar är de förtjusta i amerikanska hamburgare, italienska pizzor och turkiska kebabrätter. Så värst "svenska" är de alltså inte. Ropen om att bevara Sverige svenskt är ofta bara en dålig förevändning för att använda det våld de lärt sig i form av karatesparkar, en förtelese som dessutom importerats från Asien."

Okej att jag egentligen måste gå igenom detta är bara sorgligt, då den drar en grupp så kallade skinheads för rasister och på något sätt kommer nazister in i bilden när vi pratar om rasister. Sjävla ordet rasism bygger på att man tror på raser, men då inte att man tycker någon ras är "bättre" än någon annan.

Det hur en "rasist" ser ut är bara en sterotype och de generaliserar så oehört mycket att det inte är sant. Jag citerar ett stycke om invandrare

" Dock tycker vissa finna att alla invandrare stjäl, men det är självklart fel att generalisera så, för det finns även bra och dåliga invandrare precis som svenskar"

Då är det inte okej att generalisera men om det gällar rasister så är det okej. Jag lyssnar inte på heavy metal då jag anser mig själv som en person som tror på raser och jag har inte några tatueringar med nazistiska symboler, det har inte någon annan jag känner som delar mina åsikter heller. Då Adolf dödade "6miljoner" judar medans Mao dödade ca 80miljoner människor är en liknelse som aldrig kommer fram. Och varför ska inte "rasister" äta pizza,hamburgare eller kebab? Det är väll inte i maten som skapar vårat synsätt? Man blir aldrig fullt ut svensk man födds svensk. Att bevara Sverige svenskt är att man vill att Sverige ska tillhöra det svenska folket och inte anpassas efter de som kommer in hit. Jag har aldrig slagits i mina politiska ändamål då jag tycker det är fel, men man kanske borde dra en paralell över hur AFA gör mot "rasister" och oliksinnande. Jag känner inte heller någon som går ut och "slår invandare" för att dem är "rasister"

Sverige?

Åter igen sitter jag här, och tänker egentligen på vad jag ser och vad jag har sett.
Just nu ser jag min hand, om jag följer den ser jag lite ärr och ojämnheter. Jag antar att min hand är en ganska vacker hand, inte särkilt grov, man kan se linjerna ganska tydligt. Den är len och mjuk men minnena i handen är egentligen det jag vill fokusera på. Jag vill tränga igenom det yttre, det utseendefixerade som man kanske alltid egentligen först tänker på. Det som man vet men inte vill visa för andra. Man kan jämföra min hand och det som jag vill se med dagens politiker i Sverige. Man vill bara fokusera på det man visar utåt, det Sverige visar andra länder. Vi har ett bra samhälle utåt, men inåt är det värre. I mångkulturens spår så kommer ökad brottslighet, arbetslöshet, sämre utbildning ja listan kan göras lång. Men utåt så är Sverige ett lyckligt och väll fungerande mångkulturellt land men inåt där är det en annan sak. Vi svenskar som verkligen öppnar ögonen ser att mångkulturen är som en flodvåg som krossar allt under sin vikt och dränker allt och alla. Men utåt så ler vi och säger att allt är bra, vi är kända som ett generöst land som kan tänkas att släppa in vem som helst, att ordet ras alltid har en negativ klang och att älska sitt land är som att hata andra. Då Sverige alltid går andras vägar utåt men vi som lever inut i Sverige alltid drabbas och ofta negativt av det.

Utåt vill vi visa att Sverige är det mest fria landet, där alla får säga och tycka vad man vill man får även tänka som man vill, men inåt är det en annan sak. Alla som inte är politisk korrekt i sitt tänkande och förkastar det som staten vill att man ska tro och tycka, kvittar egentligen vilken fråga, det kan vara allt ifrån invandring till att Sverige har en stark kultur som är värd att vara stolt över blir hatade och utstötta, utpekade som monster.

Allt med Sverige är nästintill ruttet, då kanske är det ganska lätt för mig som sitter här bakom internets lysande skärm att säga att allt är fel och vara så negativ över allt och alla och ni kanske tycker att jag är en sorts hycklare som skriver att jag älskar Sverige men skriver så negativt om det, och är det då inte bättre bara att hålla keften som alla andra nickdockor som går runt oss i städerna? Missförstå mig inte, för jag älskar Sverige, men jag ser också vad som är dåligt och gör Sverige till ett sjukt och sjunkande land som behöver hjälp. Det är därför jag skriver detta inte för att jag har en chans att skriva negativa saker om Sverige, utan för att jag vill er som läser detta kunna öppna ögonen och se på Sverige med ny kraft.

En god vän sade till mig "Sverige är inte en stat längre, utan en döende nation"
dessa ord hade en oehörd påverkan på mig, och fick mig att grubbla. Kan det vara så hemskt som han säger, att staten Sverige inte egentligen finns, för vi har aldrig en egen väg som gynnar Sverige längre, utan vi skall alltid gynna alla andra. Men då Sverige fortvarande räknas som ett land men försöker göra ett liknande självmord, kan man då säga att Sverige är en levande stat ? Om inget händer hur är då Sverige? Är det något man läser om i böcker? Detta gör mig rädd, för att jag har alltid sett min framtid i Sverige med mina barn och någon gång deras barn. Precis som jag har fått chansen i detta land och arvt den jord som mina förfärder kämpat för vill jag att mina barn och deras barn och deras barn ska få den chansen. För i detta land där historia finns över allt, från skogarna i norr till fälten i söder.

Men tillbaka till nutid, där vi är nu och ser världen. Sveriges folk börjar sakta förstå vad som händer med landet, men den sionistiska median och deras dockor försöker sprida sin propaganda med att det som händer är bra och nyttigt för Sverige, men då frågar jag dig att om din dotter blir våldtagen av ett gäng invandrare eller din son blir rånad och misshandlad på gatan är bra för dig, eller för Sverige? När en invandrare söker samma jobb som dig, men har mycket sämre meritlista men får ändå jobbet, där du som etnisk svensk man får stå tillbaka för alla andra, är det bra för Sverige och dig som svensk? Är detta något som gynnar Sverige som land och nation? Nej jag tror inte det, och jag är nog inte ensamm om att tänka och tycka att någon gång för det vara nog med att ta in alla rasfrämlingar, när ska det bli ett stopp med våra öppna gränser? När ska det bli ett stopp där vi har tid att kolla runt oss och se att vi sjunker med en sådan fart att vi måste handla snart. Jag hoppas att den kommer snart, för jag vet inte längre om jag vågar känna mig trygg i detta land som jag älskar. Detta land där jag har upplevt min barndom, i detta land där mina förfäder upplevde sin barndom. Detta älskade land som är så sjukt, att det verkar inte finnas något botemedel.

Jag är nog inte heller ensamm om att vara rädd för att glömmas bort när jag dör, som ännu en svensk rasist, eller monster som hatade allt och alla. För länge sedan i Sverige så hyllades dem döda och levde vidare igenom sagor och berättlser som man berättade för generationer och generationer. Alla var viktiga ingen stöttes bort, familjen var viktigast och ingen kände sig sviken. Då detta bara är minne och sedan länge sedan glömt, är jag rädd för att aldrig minnas men som du nu läser detta ska jag minnas efter min död, då jag ska dö i min kamp för mina barn och deras barn kommer vi aldrig att glömmas bort utan alltid att vara kvar och då leva för evigt.

RSS 2.0