Vad är kärlek?

image2


Vad är kärlek?

I årahundraden har människor försökt förstå vad kärlek är. Det finns inga riktiga eller en helt korrekt översättning eller förklaring till vad kärlek är. Men mina vänner det jag nu ska berätta för eder är inte bara vad kärlek är utan varför vi "älskar".

För att förklara själva ordet kärlek så måste vi anta och tycka att kärlek är en känsla. För att om kärlek inte är en känsla vad är då kärlek? Man kan känna kärlek men det kan också försvinna. Precis som vilken känsla som helst, och de flesta känslor kan också eller är behov. Då behov ofta är något omedvetet som vi behöver anser jag att kärlek också är ett behov, men inte ett omedvetet behov.

Nu när kärlek är ett behov är det också något vi behöver. Och eftersom vi inte behöver saker hela tiden, så är också det att man blir kär en tillfällighet, en underbar tillfällighet men fortvarande en tillfällighet. Men om man kan lära att kontrollera behovet kärlek så kan man också välja personer som man tycker om eller personer som man tycker är lämpliga.

Efter ni har läst mina resonomang så låter det som om kärlek inte är något speciellt, det är fel. Eftersom kärlek är ett behov så innebär det att kärlek är viktigt. Att man måste älska för att behovet kräver det.

Och därför kommer vi alltid och fortsätta att älska men inte bara en person utan flera olika och kanske flera samtidigt under hela livet. Det är det som är så underbart med behovet kärlek , om man slutar att älska så kommer behovet att åter vakna och man kommer att älska någon igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0